Навчальний тренінг для підвищення кваліфікації фізичних терапевтів

У сфері реабілітації, де постійне навчання та вдосконалення професійних навичок є ключовими, Кристина Єфімова, фахівець із фізичної терапії Хотинської багатопрофільної лікарні, отримала надзвичайну можливість збагатити свій досвід.
👉Вона стала учасницею навчального тренінгу «Основи терапії при порушенні діяльності нервової системи».
ℹ️ Цей захід є частиною масштабного проєкту «Покращення реабілітаційних послуг в системах охорони здоров’я», реалізованого за підтримки агенства США з міжнародного розвитку (USAID) та імплементовано міжнародною неурядовою організацією «Momentum Wheels for Humaniti».
🔹Основна мета тренінгу – надання фізичним терапевтам не тільки теоретичних знань, але й практичних умінь у сфері реабілітації при порушеннях нервової системи.
🔸Це особливо важливо, враховуючи складність та велику потребу сьогодення в якісних реабілітаційних послугах для людей із неврологічними проблемами.
🤝Участь у цьому навчанні стала можливою завдяки підтримці та сприянню Евеліни Олександрівни Жигульової, яка є завідувачкою кафедри фізичної реабілітації та медико-біологіних основ фізичного виховання в Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.
Ми щиро дякуємо їй за надану можливість та переконані, що отримані Кристиною знання та вміння значно покращать якість реабілітаційних послуг, які ми надаємо нашим пацієнтам.
Це є важливим кроком у нашому професійному зростанні та вдосконаленні якості життя тих, кому ми допомагаємо.
З повагою
Тетяна Бринь