Проєкт «Діти війни». Розпис печива : красиво і смачно

9 грудня 2023 року  в рамках проекту «Діти війни»  відбувся майстер-клас з розпису імбирного печива “Створи свій унікальний пряник”..
На майстер-класі маленьки мешканці Новогродівки Донецької області дізналися про історію виникнення пряників, особливості приготування тіста та білкової глазурі, а також про різні техніки розпису.

Майстер-класи з розпису печива, які проводяться у рамках проекту «Діти війни» стали популярними заходами, які дозволяють учасникам розкрити свій творчий потенціал та отримати задоволення від створення власних кулінарних шедеврів.

Такі заходи дозволяють дітям з окупованих територій відволіктися від пережитого стресу, стимулюють їх експериментувати, розкривати свою унікальність і творчість.

Майстер-клас з розпису пряників пройшов у казковій атмосфері прийдешніх новорічних свят:  цікаво, натхненно і результативно.

25 жовтня  2023 року в рамках проекту «Діти війни» був проведений, на території Гала  готелю, майстер-клас з розпису і проектування 3D композиції імбирного пряника.

Понад 40 дітей з Новогродівки Донецької області, віком з 10 до 17 років, були виконавцями власних проєктів з імбирного печива.  Виконання цікавих завдань з використанням мілкої моторики, арттерапії мало позитивний вплив на психоемоційний стан дітей з окупованих територій.

Завдяки хорошому настрою, дружньому спілкуванню ця зустріч залишила для всіх незабутні враження!

Інформацію  для сайту надано старшим лаборантом Чорпітою В.М.