Круглий стіл

7 грудня 2023 року у Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка відбувся круглий стіл «Напрями залучення Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка до розвитку Кам’янець-Подільської міської територіальної громади», організований відділом фандрайзингу. На захід були запрошені представники Кам’янець-Подільської міської ради: заступник міського голови Вадим Мендограло, перший заступник директора Департаменту соціального захисту населення Інна Комендацька, начальник відділу промисловості, підприємництва, торгівлі та сфери послуг департаменту економіки та розвитку інфраструктури міста Наталія Польова, завідувач відділу інвестиційної політики, проєктів та міжнародного співробітництва Ірина Михайлова.
Проректор з наукової роботи Світлана Миронова наголосила на значному науковому та практичному потенціалі університетської спільноти, який доцільно поєднати з можливостями органів місцевої влади та бізнес-колів Кам’янець-Подільської міської територіальної громади.
Проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків Василь Кобильник акцентував увагу на тому, що впродовж усієї історії функціонування Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка був невід’ємною частиною забезпечення розвитку міста і громади.
Учасники круглого столу обговорили пропозиції співпраці, озвучені командами розробників університету, в економічному, соціальному, екологічному, історичному, реабілітаційному, технологічному напрямах. Представники міської ради ознайомили присутніх із пріоритетними векторами розвитку громади та наголосили на важливості використання потенціалу університету для їх реалізації.
У результаті проведення круглого столу визначено напрями залучення Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка до розвитку Кам’янець-Подільської міської територіальної громади.