ВІТАЄМО З НАГОРОДОЮ ЕВЕЛІНУ ЖИГУЛЬОВУ

11 лютого відзначають Міжнародний день жінок та дівчат у науці, за підтримки ЮНЕСКО та спеціальної структури ООН з питань ґендерної рівності й розширення прав і можливостей жінок, маючи на меті сприяння повноцінному та рівному доступу жінок і дівчат до участі в науці.

20 грудня 2013 року Генеральна Асамблея ООН прийняла резолюцію «Наука, техніка та інновації в цілях розвитку», у якій проголосила рівний доступ жінок і дівчат будь-якого віку до досягнень і розвитку науки, техніки й інновацій як запоруку забезпечення ґендерної рівноправності в цій сфері.

09 лютого 2023 року чергове засідання ректорату Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка  розпочалось з нагородження науково-педагогічних працівників грамотами за видатні наукові досягнення в 2022 році та до Міжнародного дня жінок у науці. Урочисту частину провів ректор університету Сергій КОПИЛОВ.

Таку нагороду отримала і доцент, завідувач кафедри фізичної реабілітації та медико-біологічних основ фізичного виховання, кандидат біологічних наук Евеліна ЖИГУЛЬОВА.

Члени кафедри щиро вітають Евеліну Олександрівну з високими досягненнями у науці.

Бажаємо Вам творчої наснаги, натхнення, сил та енергії для подальшої наукової діяльності. Ви робите дуже важливу справу на благо розвитку нашої з Вами держави, задля добробуту українського народу. Нових Вам відкриттів та неперевершених наукових звершень!