Навчальні заняття на базі закладів-партнерів

14.03.24 доцент кафедри Заікін А.В. та здобувачі вищої освіти групи Trms1-B23 та Ft1-B22 в рамках вивчення освітнього компоненту «Педагогічні аспекти у практиці фізичного терапевта, ерготерапевта» відвідали Камʼянець-Подільську спеціальну школу (директор Мельник В.І.).

Специфіку реабілітаційної та навчально-виховної роботи з учнями, що мають порушення зору та опорно-рухового апарату пояснив випускник нашої спеціальності Федорак О.Р., який вже вісім років працює в даному закладі. Також студенти ознайомились із матеріально-технічною базою школи, що також адаптована для даних нозологічних груп.

21.03.24 ті ж здобувачі вищої освіти відвідали навчально-реабілітаційний заклад вищої освіти «Камʼянець-Подільський державний інститут» (директор Тріпак М.М.). Студенти нашої спеціальності Снігур Ю. та Стрільчук Д., які вже працюють у цьому інституті фахівцями з фізичної реабілітації пояснили специфіку роботи цього закладу, склад мультидисциплінарноі команди та їх завдання і принципи роботи з різними нозологічними групами.