«КІНЕЗИС» – заклад-партнер на ринку реабілітаційних послуг регіону

01 листопада 2022 року на базі закладу-партнеру Центру лікування хребта та суглобів «Кінезис» відбулося обговорення освітньої програми «Фізична реабілітація» першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти.

В ході зустрічі завідувач кафедри, доцент Евеліна Жигульова, кандидат наук з фізичного виховання та спорту, старший викладач кафедри, фізичний терапевт Медичного центру «MEDLON» Руслан Бутов, директор Центру Ігор Абрамович, спеціалісти з кінезіотерапії Центру, випускники спеціальності 227 Фізична терапія, ерготерапія Станіслав Возний та Уляна Везнюк, здобувачі ВО спеціальності 227 Фізична терапія, ерготерапія Єлизавета Сєфєрідіна, Влад Халайцан, Юлія Снігур обговорили освітню програму «Фізична реабілітація», освітні компоненти програми, особливості практичної підготовки та тенденції розвитку ринку реабілітаційних послуг в регіоні. Ігор Олександрович Абрамович окреслив основні фактори впливу на ринок реабілітаційних послуг, його поточні особливості: якість, доступність, вартість послуг, якість персоналу і т. д.

Ігор Абрамович поділився з учасниками зустрічі особливостями відкриття підприємницької діяльності, інформацією про актуальні вакансії у підпорядкованому закладі та вимогами роботодавців до працівників.  Директор Центру лікування хребта та суглобів «Кінезис»  висловився про підтримку у проходженні здобувачами ознайомчих та виробничих практик на базі Центру та завірив у підтримці подальшої співпраці із здобувачами вищої освіти, які в межах роботи студентських наукових проблемних груп виконують дослідницькі роботи у Центрі лікування хребта та суглобів «Кінезис».

Ця зустріч дала змогу проєктній групі освітньої програми Фізична реабілітація вивчити думку всіх сторін, які зацікавлені в конкурентоспроможності майбутніх випускників спеціальності 227 Фізична терапія, ерготерапія, що вплине на удосконалення якості реалізації програми.

Щиро дякуємо нашим стейкхолдерам за цінні поради, розуміння і співпрацю!

Інформацію надано завідувачем кафедри Евеліною ЖИГУЛЬОВОЮ