Обговорення освітньо-професійних програм «Фізична реабілітація» спеціальності 227 «Фізична терапія, ерготерапія» ступенів вищої освіти «бакалавр» та «магістр»

Моніторинг ОПП Фізична реабілітація першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти проводиться гарантами освітніх програм доцентами Жигульовою Е.О. та Чаплінським Р.Б, членами групи забезпечення у різний спосіб. Залучення здобувачів вищої освіти та отримання зворотного зв’язку відбувається у формі анкетування, опитування, проведення спільних зустрічей та засідань із залученням студентів різних курсів та органів студентського самоврядування.

9 листопада 2021 року із використанням платформи для проведення онлайн-зустрічей та відеоконференцій Zoom відбулось розширене засідання кафедри фізичної реабілітації та медико-біологічних основ фізичного виховання з обговорення освітньо-професійних програм «Фізична реабілітація» спеціальності 227 «Фізична терапія, ерготерапія» ступенів вищої освіти «бакалавр» та «магістр». У засіданні взяли участь науково-педагогічні працівники випускової кафедри, здобувачі вищої освіти першого та другого рівнів вищої освіти, роботодавці, представники студентського самоврядування та студентського профкому.

Під час зустрічі у форматі засідання випускової кафедри обговорювалися пропозиції здобувачів вищої освіти щодо шляхів  поращення реалізації ОП.

Жваво обговорювались здобувачами вищої освіти і можливості практичної підготовки у профільних закладах із врахуванням реальних вимог ринку праці.

Пропозиції з оновлення ОПП Фізична реабілітація другого (магістерського) рівня, внесені здобувачами вищої освіти спеціальності 227 Фізична терапія, ерготерапія стосувались внесення змін до ОК «Фізична терапія при захворюваннях внутрішніх органів» у вигляді додаткового модуля «Фізична терапія в хірургії», а також посилення акценту на ерготерапію в освітньому процесі.