«ЗДОРОВА РОДИНА – ЗДОРОВА КРАЇНА»

16-17 квітня 2021 року  завідувачка кафедри фізичної реабілітації та медико-біологічних основ фізичного виховання, гарант освітньої програми Фізична реабілітація, доцент Евеліна Жигульова та доктор медичних наук. професор Тамара Христич взяли участь у Науково-практичній конференції з міжнародною участю «АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ КОМПЛЕМЕНТАРНОЇ/АЛЬТЕРНАТИВНОЇ МЕДИЦИНИ В ОЗДОРОВЧИХ ПРАКТИКАХ», організаторами якої були Таврійський національний університет ім. В.І. Вернадського.Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді МОН України, ВГО «Асоціація фахівців з народної і нетрадиційної медицини України», Відділення фундаментальних проблем медицини Академії наук вищої школи України, Національна наукова медична бібліотека МОЗ України, ТОВ «Дніпровський медичний інститут традиційної і нетрадиційної медицини», ТОВ «Академія натуральної і комплементарної медицини».

Мета Конференції – обговорення сучасного стану компле­ментарної/альтернативної (народної і нетрадиційної) меди­цини в Україні і світі як єдиного цілісного медичного спрямування, так і окремих методів і практик у контексті щодо здоров’я людства, здорового способу життя.

Евеліна Жигульова та Тамара Христич представили для обговорення у науковому колі дослідження на тему: «Хронічний панкреатит: як впливає лікувальна фізкультура на якість життя пацієнтів».