Реалізація фундаментальних цінностей академічної доброчесності в освітньому процесі

Відповідно до плану заходів щодо популяризації академічної доброчесності у 2 семестрі 2023-2024 н. р. 19 червня 2024 р. Вадим Зданюк, доцент кафедри фізичної реабілітації та медико-біологічних основ фізичного виховання, член Комісії з питань академічної доброчесності, та Олександра Цісар, студентка 3 курсу ступеня вищої освіти «бакалавр», секретар Комісії з питань академічної доброчесності, провели Семінар «Реалізація фундаментальних цінностей академічної доброчесності в освітньому процесі» для здобувачів вищої освіти факультету фізичної культури. Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.

Під час семінару Олександрою Цісар було детально розкрито зміст поняття «цінностей академічної доброчесності», наголошено на важливості їх дотримання та шляхах реалізації у процесі навчання. Також Вадим Володимирович розказав про діяльність комісії з питань академічної доброчесності.

Після показу презентаційного матеріалу та роз’яснення усіх аспектів спікерами, здобувачі мали можливість задати питання та обговорити їх у форматі дискусії.

Приємно акцентувати на дружній атмосфері впродовж семінару: студенти почували себе комфортно та активно долучались до обговорення.

фото https://drive.google.com/drive/folders/1moFXh76cxxNlDiyHh66e2l8MhwVoPyKO?usp=sharing