Обговорення освітньо-професійної програми “Фізична реабілітація”

17 серпня 2022 р. відбулося обговорення освітньо-професійної програми «Фізична реабілітація» за спеціальністю 227 «Фізична терапія, ерготерапія» кафедри фізичної реабілітації та медико-біологічних основ фізичного виховання Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.

Зустріч було проведено у навчально-науковому інституті охорони здоров’я Національного університету водного господарства та природокористування. В обговоренні взяли участь директор навчально-наукового інституту охорони здоров’я, професор Григус Ігор Михайлович, завідувач кафедри фізичної терапії, ерготерапії, професор Нестерчук Наталія Євгенівна, завідувач кафедри фізичної реабілітації та медико-біологічних основ фізичного виховання, доцент Жигульова Евеліна Олександрівна, яка є гарантом освітньої програми, старший викладач кафедри фізичної реабілітації та медико-біологічних основ фізичного виховання Бутов Руслан Сергійович та доцент кафедри фізичної реабілітації та медико-біологічних основ фізичного виховання Заікін Андрій Володимирович.

У ході діалогу було обговорено особливості навчального плану названої спеціальності, відзначено високий рівень підготовки випускників та їх конкурентоспроможність на ринку праці даної сфери. Було внесено ряд конструктивних пропозицій щодо вдосконалення освітньо-професійної програми. У підсумку гарант освітньої програми спеціальності 227 «Фізична терапія, ерготерапія» Евеліна Жигульова подякувала присутнім за продуктивну роботу та висловила сподівання на подальшу плідну співпрацю.