ОНЛАЙН НАВЧАННЯ «PERIPHERAL NERVES INJURY REHABILITATION»

04 липня 2022 року доценти кафедри фізичної реабілітації та медико-біологічних основ фізичного виховання Евеліна Жигульова та Дмитро Совтисік взяли участь в онлайн навчанні Peripheral Nerves Injury Rehabilitation (Реабілітація осіб з пошкодженнями периферійних нервів).

Організатори онлайн навчанні : ВООЗ, МОЗ, УТФРМ, RehabHubUA, ISPRM, UIPHP, Froedtert Hospital, the Medical College of Wisconsin

Лектор: Експерт з нейрофізіології, ЕНМС, ДПН, м’язово-скелетної реабілітації, нейрореабілітації, реабілітації при ампутаціях, ураженнях периферійних нервів, ортезування/протезування та реабілітації при політравмах, професор David Del Toro.

Професор має міжнародне визнання та є одним з кращих лікарів та викладачів у США, з понад 30 років досвіду роботи в галузі реабілітаційної медицини та викладацької діяльності, має понад 25 відзнак та нагород, серед яких “Best Doctors in America” , “Top Doctors in PM&R”, “Teacher of the Year award” та багато інших.

Трьохгодинна лекція професора Девіда Дель Торо розкрила сучасні погляди науковців на фізіологію та патофізіологію периферичних нервів, оцінку історій хвороб та результати огляду пацієнтів, електродіагностику уражень периферичних нервів.

Інформацію надано завідувачем кафедри Евеліною ЖИГУЛЬОВОЮ