“Active Citizens” – програма Британської Ради для молоді

Впродовж 21-23 грудня 2020 року завідувачка кафедри фізичної реабілітації та медико-біологічних основ фізичного виховання, кандидат біологічних наук, доцент Евеліна Жигульова та здобувачі вищої освіти за спеціальністю 227 Фізична терапія, ерготерапія Катерина Пилипчук, Оксана Заярнюк, Катерина Хомовська пройшли  віртуальний локальний тренінг за програмою “Active Citizens“, що проводився Кам’янець-Подільським національним університетом імені Івана Огієнка за підтримки Британської Ради в Україні.

“Активні громадяни” – програма Британської Ради для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку. Мета програми полягає у сприянні соціальним змінам і забезпеченні сталого розвитку шляхом створення і розбудови мережі молодих лідерів із залученням молодіжних організацій, які є рушіями реформ у своїх громадах та надання їм знань та навичок, що сприятимуть побудові відносин між людьми на засадах рівності та рівних можливостей, поваги до різноманіття, вміння вести безконфліктний діалог. В Україні проект розрахований на розвиток серед молоді знань та навичок, які б сприяли міжкультурному діалогу та вирішенню конфліктів в масштабі всієї України. Основною платформою для проведення тренінгу: було обрано Zoom, а додатковими онлайн – інструментами: Padlet, Miro, Kahoot.

Віртуальний локальний тренінг складався із загальних групових сесій, а також роботи у менших групах. Усі активності супроводжувались сертифікованими фасилітаторами Британської Ради, одним з яких був Максим Сльозкін.

Active Citizens KPNU local training certificate-4

Заярнюк Оксана Active Citizens

Пилипчук Катя Active Citizens